Fotmassage med Flowfeet fotmassagemaskin

Stoppa fötterna i en låda och få fotmassage. Om det låter som en bra idee ska du kika lite närmre på Flowfeet från Flowlife som är en fotmassagemaskin med stor kraft. Det här är en behändig sak som trots att den är ganska stor är enkel att hantera.

Med tre olika program och tre olika styrkor ställer du in den typ av massage du vill ha. Sätt dig ner i soffan eller placera fotmassagemaskinen under stolen på jobbet. Sedan är det bara att njuta av massagen som du får runt hela foten.

För vem passar Flowfeet?

Flowfeet är en fotmassagemaskin som är kraftfull. Därmed är det här ett bra val för dig som inte är ute efter mesiga rullningar över fotsulan. Det känns när den här maskinen drar igång. Du behöver kanske inte använda dig av mer än styrkeläge 1.

I och med att den är enkel att använda är det här också en fotmassagemaskin som kan passa för personer som inte orkar sätta sig in i svåra manualer. Det är ju bara att stoppa i fötterna och trycka på knapparna för att maskinen ska gå igång.

Fräscht material och rent i maskinen

Det går att plocka ut tygpåsarna som finns för varje fot för att tvätta. Dessutom har Flowfeet en luftrenarfunktion. Perfekt när du tänker dela den med andra. Men det är klart att det kan rekommenderas att använda Flowfeet med strumpor på om ni är många som ska dela.

Var kan du ha denna maskin för fotmassage?

Ha den hemma framför din TV eller varför inte på jobbet? Det här är en smart massagemaskin som du kan använda precis över allt. Men du behöver el från väggen. Det här är inte som en massagepistol som du laddar och sedan tar med dig ut i skogen om du vill det.

Ungdomar älskar Flowfeet!

Ett litet tips är att skaffa en Flowfeet fotmassage maskin till ungdomar. Det här är nämligen något som fungerar otroligt avslappnande på en tonåring som kan behöva sitta still och lugna sig lite direkt efter studier eller på kvällen.

Från ålder 13 och upp bör det inte vara några problem att använda maskinen på egen hand. Yngre barn bör inte få fri tillgång till Flowfeet då risken finns för att de förstör maskinen med lek.

Ska du skaffa en fotmassagemaskin?

Om du ofta önskar att du hade någon som kunde knåda dina fötter lite ska du absolut satsa på den här fotmassage maskinen. Den är enkel att använda och väldigt effektiv. Dessutom kan du köpa den som en present till någon som du inte hinner massera så ofta som du hade önskat.

Här kan du se hur Flowfeet fungerar:

Du hittar Flowfeet och mer information om pris här!