Missa inte nya Flowgun Pocket massagepistol!

En liten massagepistol att ta med sig i fickan, är det möjligt? Flowlife är företaget som snabbt har blivit känt bland idrottare såväl som kontorspotatisar. Deras massagepistoler vinner bäst i test efter bäst i test. En nya modell är Flowgun Pocket som är en liten massagepistol med mycket kraft.

Liten men kraftfull

Pocket är en massagegun som du enkelt får med dig. Den kommer i en liten väska där du också får plats med de 4 massagehuvuden som kommer med. Men det är klart att du kan greppa tag i din Pocket och ta med den som den är i handen.

Det lilla formatet betyder inte att massagepistolen är mild. Du får tre olika nivåer och förvånande nog känns det ordentligt redan på första hastigheten.

Flowgun Pocket är perfekt för dig som:

  • Vill ha massage för nacke och axlar till vardags och minska på stelhet till följd av kontorsarbete.
  • Vill ta hand om muskler inför och efter träning men inte har lust att släpa med dig en större massagepistol som väger nära ett kilo.
  • Vill hjälpa vänner och familj med välgörande massage som är effektiv men som inte innebär ett dyrt pris för massagepistolen.

Det lilla formatet är lätt att hantera. Dessutom har du bara en knapp att trycka på. Med den byter du hastighet och du slår på och av massagepistolen.

Här kan du se hur det är möjligt att massera fötter med massagepistolen:

De massagehuvuden som du behöver

Flowgun Pocket har de massagehuvuden som du behöver. Du får det runda, gaffeln, pekfingret och dragspelet med plan topp. Det här är precis de redskap som du behöver för att kunna massera på ett effektivt sätt över hela kroppen.

Flowgun Pocket massagehuvuden

Det är, som vanligt med Flowlife, enkelt att byta huvuden. Du lär dig snabbt vad som fungerar bäst för olika typer av massage. I och med att du får med dig allt som behövs för att massera i den lilla väskan kan du alltid få till en lyckad massage på dig själv eller på en vän som skulle behöva lite hjälp.

Massera djupt ner i muskelvävnaden

Något som är riktigt fint med denna massagepistol är att den är kraftfull nog för dig att komma ner i muskelvävnaden. Med ett fast grepp kan du absolut få till den där massagen som gör skillnad. Det ska dock sägas att det inte är samma grepp som du får med en större Flowgun.

Både originalet Flowgun och Flowgun GO ger lite enklare grepp. Så är det. Men med tanke på hur nätt Pocket är får vi ändå säga att den verkligen gör ett bra jobb. Du kan räkna med att kunna massera större muskelgrupper såväl som att stimulera triggerpunkter på ett effektivt sätt med denna massage gun.

Pocket Flowgun

Ska du köpa Pocket massagepistol?

Om du redan nu vet hur bra det kan vara att jobba med massagepistol och redan har en större modell kan du absolut vinna på att även ha en Pocket till hands. Om du inte har använt massagepistoler tidigare kan det fungera fint med Pocket.

Men ett tips är att välja en större modell som Flowgun GO eftersom den kan upplevas som lite enklare att hantera när du lär dig hur man masserar med en massagepistol. Bara för att det är en Pocket betyder det inte att den är bättre lämpad för nybörjare. Det är viktigt att komma ihåg!