OGAWA Wonder Touch nackmassageapparat omdöme

Är du ofta stel i nacken? Det är inte alltid möjligt att få mänsklig hjälp med lite knådning och då är det verkligen som sänt från ovan att ha en OGAWA Wonder Touch som du finner i IWAO butiken. Denna massageapparat för nacken är enkel att använda och riktigt kraftfull utan att slita på spända muskler i nackregionen.

Var får du massagen?

Med en OGAWA nackmassage apparat så kommer du åt över nacke och skuldror. Det är bara att hänga den bältesliknande struktuen runt din nacke och sedan justera med handtagen. Det går alltid att dra lite i handtagen om du vill få mer tryck eller bara vill rikta om så att du får mer riktad massage mot en viss del av nacke och skuldror.

Hur använder du nackmassageapparaten?

På den vänstra sidan ser du reglaget där du kan dra igång massagen. Lägg apparaten mot nacken och dra igång. Den kommer på ett intuitiuvt sätt att lägga sig precis rätt. Du kan slå på värme och så har du olika hastigheter och riktningar. Knapparna för att kontrollera detta ligger på den högra sidan.

Vi tycker att kraften är god och att du får en skön massage. Men lek lite med intensitet för att se vad som kommer att passa dig bäst. Det kan ta lite tid att hitta favoritläget och så ska vi ju komma ihåg att det inte alltid är så att man även vill ha värme för massagen.

Vem bör välja denna massageapparat för nacken?

Om du jobbar på kontor och sitter mycket framför en skärm så är detta en stor hjälp. Du kommer att kunna massera och ta hand om din hälsa ofta tack vare denna apparat. Dessutom är den mycket enkel att använda. Det är inte svårare än att hänga den om nacken och dra igång valfri intensitet.

Om du tycker om den knådande känslan omkring nacke och skuldror så är detta ett perfekt val för dig. Du kan använda apparaten som ett komplement till andra typer av massage såväl som användning av massagepistol. Vi ger OGAWA nackmassagemaskin ett högt betyg just för att apparaten är så flexibel och ger en redig nackmassage som kan göra stor skillnad för många.

Du finner apparaten hos IWAO här.