Vilken massagepistol ska jag köpa?

Det har blivit mycket populärt med massagepistoler och det beror en hel del på att de nu är fullt tillgängliga för vanliga användare. Du måste inte vara massör med klinik för att förstå dig på det här verktyget.

Om du ska köpa massagepistol är det förstås viktigt att du väljer rätt sort. Det kan nämligen vara så att lite tuffare varianter inte alls blir ett bra val för dig då du mest vill få lite lugnare stimulering av muskler då och då.

Faktum är att du kanske borde beakta massagekudde eller massagedyna om du känner dig osäker på hur du ska hantera massagepistolen och inte heller tänker att du vill lära dig mer om detta.

En massagepistol du förstår dig på

Börja med att se på en massagepistol som har ett pris som känns rimligt för dig. Ta sedan reda på hur den fungerar och hur den ska hanteras. Ett tips är att du tänker på var du vill massera och vem. Om du vill komma åt i din egen nacke och på ryggen behöver du en lite vinklad form som du kan se på Flowguns klassiska massagepistol.

Styrkan i slagen

Billiga massagepistoler kan vara lite mjukare i sina slag och det kan ses som ett plus eller minus. Om du vill ha seriös massage inför och efter träning är det bättre att du satsar på varianterna med fler slag per minut.

Se på recensionerna!

Innan du köper din massagepistol ska du ta en titt på recensionerna. Andra köpare har uttalat sig och det kan du vinna en hel del på. Kolla om folk är nöjda eller om det finns klagomål. Inte bara vad gäller själva pistolen. Det är viktigt att du köper den från en butik som kommer att ge dig support om du behöver det.